Wie ben ik?

Ik ben Jose Hilberdink, 57 jaar  en woon in het prachtige natuurgebied van de Loonse en Drunense duinen. Wandelen en coaching zijn mijn passies. Mijn manier van coaching heb ik al bij diverse banen in praktijk gebracht. Mijn doel is altijd om mensen meer zelfvertrouwen te geven en ze de doelen te laten bereiken welke er gesteld zijn. Ik heb de opleiding NLP Practitioner bij de Mind Academy gevolgd en ben Certified Practitioner of Neuro Linguistic Programming.

Hoe je met jezelf communiceert, heeft veel invloed op hoe je met de wereld omgaat, hoe je op situaties reageert en hoe de anderen op jou reageren.

NLP bestaat uit een schatkist aan coachings- en communicatiegereedschappen om effectiever en bewuster te communiceren.

Met deze techniek geeft ik je andere inzichten. Laat ik de impact zien van belemmerende emoties zoals irritatie, angst en onzekerheid.

Ik doe mijn coachings op een ontspannen manier. Tijdens een wandeling in de natuur ga ik je een prettig en ontspannen gevoel geven. Ik laat je bewust worden van de natuur en de mooie omgeving. In deze coaching kun je volledig je verhaal kwijt.

Ik geef mindful wandelingen. Tijdens een wandeling van een half uur of uur richt je je helemaal op jezelf. Je brengt je aandacht in het hier en nu. Gebruik je ademhaling als hulpmiddel.

Mindful wandelen is voor iedereen. Voor werkgevers die iets extra's willen geven tijdens de pauze aan de werknemers. Altijd een win-win situatie voor beide partijen. Een cadeau voor jezelf om tot rust te komen. Of vriendinnen die samen iets moois willlen beleven.

Voor iederen kan een kleine mindful wandeling wonderen doen en geeft snel effect.

 

0623168274

Chopinstraat 1
Drunen, 5151 KW
Nederland

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

©2018 by natuurlijke coaching drunen. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now